Kedi Köpek Kavgası bile Sigorta Güvencesinde

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Kedi köpek kavgası bile sigorta güvencesinde Evcil hayvan sahiplerine yönelik sunulan Pet Sigorta, kedi ve köpeklerin en çok karşılaştıkları sağlık sorunlarının tedavi masraflarına teminat sunuyor. Kedi köpek kavgaları sonucu oluşan sağlık sorunları bile ürün kapsamında yer alıyor.
HANDE KUTLU KEDİLER ve köpekler, bakım kolaylığı sebebiyle bireyler tarafından evde bakılması en çok tercih edilen evcil hayvanların başında geliyor. Binlerce yıldır insanoğluna arkadaşlık yapan bu dostlar, aynı zamanda koruyucu bir karakteristik özelliğe de sahip. Ancak bizler kadar bu sadık dostların da birçok risk karşısında korunmaya ihtiyacı var. Peki, yaptıracağınız sigorta ile onları da güvence altına alabileceğinizi biliyor muydunuz?
Evcil hayvan sigortaları, yurtdışında uzun yıllardır güvence sunuyor. Kedi ve köpek sahipleri de, yaşanabilecek çeşitli risklere karşı teminat sunan bu ürüne büyük ilgi gösteriyor. Bu sigortaların benzeri, bir süredir ülkemizde de tek bir sigorta şirketi tarafından uygulanıyor.
Pet Sigorta, Kuzey Sigorta tarafından Mapfre Genel Sigorta güvencesi ile ortaya çıkmış bir ürün.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

8 − 5 =

Yeniler

Köşe Yazıları