Kedi ve köpek dostluÄŸu…

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

210520131428591442285 (1)Gümüşlü Akaryakıt istasyonu’nda ki büfenin sahibi Mehmet Gümüşlü’nün baktığı iki hayvanın ‘dostlukları’. 
görenlerin ilgisini çekiyor. 

MANÄ°SA’nın Sarıgöl ilçesine baÄŸlı Tınazlar Koyu yolu üzerindeki bir akaryakıt istasyonunda bakılan yavru kedi ve köpek birbirinden hiç ayrılmıyor.
Gümüşlü Akaryakıt istasyonu’nda ki büfenin sahibi Mehmet Gümüşlü’nün baktığı iki hayvanın ‘dostlukları’, görenlerin ilgisini çekiyor Mehmet Gümüşlü, bir süre önce 2 hayvanın da büfe önüne terk edildiÄŸini söyledi Gümüşlü, “Evcil hayvan sahipleri yavrular olunca saÄŸa sola terk edip gidiyor. Bu iki hayvan da bir süre önce bir gece benim büfenin önüne bırakılmış. Ben de ikisini sahiplendim.
Yemeklerini yedikten sonraki halleri görülmeye deÄŸer Alt alta üst üste oynuyorlar. Çok sevimliler, ikisi nin bu dostluÄŸu beni çok mutlu ediyor” dedi

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Yeniler

Köşe Yazıları