KEDVET, Kedicileri Bir Araya Getirdi

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

KEDVET’in organize ettiği Uluslararası Kedi Hekimliği Kongresi, 21-24 Mart tarihleri arasında Antalya’da kedi veteriner hekimlerini bir araya getiriyor

KEDVET 2021 Kongresi, geçen yıl olduğu gibi bu yılda The International Society of Feline Medicine (ISFM) tarafından destekleniyor. Uluslararası kedi hekimlerinin de katılacağı kongrede; kedi hekimliğindeki yenilikler, kedi hastalıklarına güncel yaklaşımlar, klinik uygulamalar, veteriner hekimlerin karşılaştıkları hukuki süreçler gibi başlıklar altında kedi hekimlerinin geleceği ve sektör firmaları adına çarpıcı konular konuşulacak.

“Herşey Kediler için…”

KEDVET Kedi Hekimliği Kongresi’nin sloganı “Herşey Kediler için…” olarak belirlendi.

KEDVET ONLINE ile 2020 ve 2021 yılında sektörün ilk online canlı yayın kongresi büyük ilgi görmüş ve rekor düzeyde katılım sağlanmıştı. KEDVET Başkanı Dr.Tarkan Özçetin; “2020 ve 2021 hepimiz için zor yıllar oldu…Covid 19 salgını; tüm hayatımızı olumsuz yönde etkiledi. Bazıları kabul etmese de sağlık çalışanı olarak biz veteriner hekimler bu süreçte kesintisiz işimizin başında olduk. Hayvan ve insan sağlığı için canla başla mücadele verdik ve vermeye de devam ediyoruz. En büyük dileğimiz 2022 yılında Covid 19 salgınını geride bırakarak siz meslektaşlarımızla hasret kaldığımız yüz yüze görüşebilme imkanı olan, pandeminin etkilerinden uzak bir kongreyi hayata geçirebilmek” dedi.

KEDVET Kongresi, hem pratiğe yönelik bilimsel içerikleri hem de sosyal kültürel aktiviteleriyle; yurtiçinden ve yurtdışından gelen katılımcıların ilgisini çekiyor. Kedici hekimlerin, çok deneyimli uluslararası bilim insanlarının ve kurumların desteğini alması açısından fırsatlar yaratıyor. Detaylar için www.kedvetkongre.org‘u ziyaret edebilirsiniz.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 × three =

Yeniler

Köşe Yazıları