“Küçük Bir Picasso Şaheseri”: Yüzündeki Deformasyon Nedeniyle Defalarca Reddedilen Sevimli Köpek Brodie

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Yüz deformasyonu olan sevimli köpek Brodie, sosyal medyada fenomen haline geldi.

Ne yazık ki tüylü dostlarımız sokakta pek çok zorlukla karşılaşıyor. Ancak onları koruyacak ve sahip çıkacak sevgiye sahip hayvan dostları da oldukça fazla. Bir yaşındaki Brodie’yi sahiplenen Amanda Richter ve Brad Ames de bu hayvanseverler arasında. Çift, Brodie’yi bir Facebook paylaşımında gördü. Brodie’nin sahiplenilmesi için yapılan bu paylaşıma anında cevap verdiler ve pek çok kişinin yüz deformesi nedeniyle kabul etmediği Brodie’yi sahiplendiler.

Bir yaşındaki Brodie, henüz küçük bir yavruyken annesi tarafından saldırıya uğradı ve bu saldırı yüzünde deformasyona neden oldu.

brodie

Henüz 13 günlükken uğradığı saldırıyı atlatan Brodie şu an rahat yemek yiyemiyor ve bir gözünde de kısmi körlük var. Alman çoban köpeği ve border Collie kırması olan Brodie yaşadığı zorluklara rağmen son derece sevecen bir köpek.

brodie

İlk sahipleri tarafından çok hareketli olduğu gerekçesiyle geri verilen Brodie için Facebook’ta yeniden bir ilan açıldı.

30 yaşındaki Amanda Richter ve 23 yaşındaki Brad Ames ise Bradie’nin ilanını görür görmez onu sahiplenmek istediler. Amanda onu ilk gördüğü andaki duygularını şöyle anlatıyor;

köpek brodie
“Resmine baktım ve ağlamaya başladım. Sonra dedim ki bu köpekle tanışmak zorundayız.” Brad ise Bradie için şunları söylüyor; “Onunla bir saat geçirdim ve onu eve götürmem gerektiğini anladım.”

Amanda; onun kesinlikle çok hareketli olduğunu söylüyor. Ancak sözlerine şunları da ekliyor; “O çok zeki ve akıllı bir çocuk. Tüm numaraları 10 dakikada öğreniyor.”

Yeni ailesinin “Kesinlikle küçük bir Picasso şaheseri gibi görünüyor.” dediği Brodie, şimdi ona ömür boyunca sahip çıkacak ailesiyle son derece mutlu.

Brodie’nin adına açılan Instagram hesabında ise 150 binden fazla takipçisi bulunuyor. Instagram resimleri Brodie’nin göle yaptığı gezileri, bir havuzda sıçradığını ve diğer günlük aktivitelerin tadını çıkardığını gösteriyor.

köpek brodie

Brodie şimdilerde ise bir terapi köpeği olarak eğitiliyor. Böyleyece herhangi bir engeli olan herkese yardımcı olabilecek. Amanda; “Bir gün onu bir terapi köpeği olarak yetiştirmeyi umuyoruz” dedi.

KAYNAK: boredpanda.com

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

two × one =

Yeniler

Köşe Yazıları