Patim Pet Shop – Kadıköy

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Ben Özgür Özkan, Patim Petshop’u altı ay önce devraldık. Bu bizim evcil hayvan sektöründeki ilk girişimimiz oldu. Daha önce farklı sektörlerde çalışıyorduk ve bu sektörle tek bağlantımız iki yıl önce sahiplendiğimiz köpeğimizin beslenmesi ve bakımı ile ilgiliydi. Köpeğimiz için en sağlıklı ve doğru ürünleri araştırırken kendimizi bu sektörün içinde bulduk. Eğlenceli bir sektör.  Gelişmeye devam ediyoruz.

patim pet shop 1Moda’da hem evinde hayvan besleyen hem de sokak hayvanlarına karşı çok duyarlı olan insanlar var. Bizim de Patim Petshop olarak vizyonumuz, evcil hayvanları kaliteli ve güvenilir markalarla buluşturmak ve elimizden geldiğince sokak hayvanlarının ihtiyaçlarına destek olmak. Mağazamızda evcil hayvanlar değil, sadece evcil hayvan mamaları ve aksesuarları bulunuyor. Evcil hayvanların satılmasına karşıyız ve insanları satın almak yerine sahiplenmeye teşvik ediyoruz. Sunacağımız ürünleri seçerken söz konusu olanın en iyi dostlarımız olduğunu hiç unutmuyoruz. Bu nedenle markalarımızın onların sağlığına olan etkileri bizim için birinci kıstas.
Satış sonrası tüketici memnuniyetini benimseyen bir evcil hayvan ürünleri mağazasıyız. Sektörün gelişen, değişen ürünlerini sunmak için müşterilerimizin ihtiyaçlarına kulak veriyor ve yeni ürünler araştırıyoruz.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

12 − four =

Yeniler

Köşe Yazıları