‘Ana Sponsor Felicia’ PETZOO’ya damgasını vuracak

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

IMG_1897
İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdür Yardımcısı Ahmet Yavuz Karaca, İstanbul Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Muhammet Nuri Coşkun, Evcil Hayvancılık ve İşadamları Derneği Başkanı ve Ulusal Fuarcılık Genel Müdürü Selçuk Çetin ve Evcil Der Başkan Yardımcısı Mishak Kehyeoğlu Ana Sponsor Felicia’nın standını ziyaret ederek firma sahibi Murat Gönenbaba ve Genel Müdür Erhan Aslan ile görüştüler.

PELAGOS’un değişen yüzü ve odak noktası haline gelen Felicia markası Fuara damgasını vuracak.

Petzoo Türkiye Ana Sponsoru Pelagos Akvaryum Genel Müdürü Erhan Aslan sorularımızı yanıtladı.

Firmanız hakkında kısaca bilgi verirmisiniz ?

Pelagos Akvaryum ve Pet Ürünleri 27 yıldır sektörde hizmet veren, 10 bin metrekare kapalı alan üzerine konumlanmış, 72 kişilik kadrosu ile hizmet veren bir firmadır. 4 farklı kuş yemi markası ile sektör lideri olan firmamız üretimini yapmış olduğu kuş yemleri ve ek besinlerini geniş ürün dağıtım ağını bölge bayilikleri ile tüm Türkiye’ye ulaştıran aynı zamanda 12 farklı ülkeye ürünlerini ihraç eden bir konumdadır. Son yıllarda sektörün yönünü Pet tarafına kaydırması ile birlikte bu alana yatırımlarını artırarak ürün çeflitliliğini muhafaza etmekte ve yeni ve kaliteli markaları tüketici ile buluşturmak için çalışmaktadır.

Firmanızın Petzoo Türkiye ana sponsoru olma süreci nasıl gerçekleşti?

Mayıs 2015 tarihinde Interzoo-Almanya  fuarında lansmanını yapmış olduğumuz Felicia markamız ile girmiş olduğumuz Süper Premium pazarda kendimizi daha doğru flekilde anlatma ihtiyacımız ile birlikte yaklaflan Petzoo-2016 fuarının markamız açısından iyi bir fırsat olabileceğini düşünerek görüşmelerimize başladık ve nihayetinde Petzoo-2016 Ana sponsoru olduk.

Ana Sponsorluğunuz size ve Petzoo Türkiye’ye neler katacak? Bu yıl Petzoo Türkiye’den beklentileriniz nelerdir?

Firmamızın değişen yüzünü ve odak noktası haline gelen Felicia’nın tanıtımı ve anlatımı noktasında firmamıza katkısı olacağını düşünüyoruz. Bu noktada gerek Veteriner Klinikleri gerekse de Pet Shop sahibi değerli müflterilerimizin fuara yapacağı ziyaretler çok önemli rol oynamaktadır.

Fuar günleri boyunca etkinlikleriniz neler olacak?

Firmamız her sene olduğu gibi bu sene de çeşitli etkinliklerde bulunacaktır. Standımıza ziyarete gelen değerli müflterilerimize sürpriz hediyelerin yanı sıra fuar boyunca şu an planlamasını yapmakta olduğumuz çeşitli dog show etkinlikleri ile ziyarete gelen hayvansever dostlarımızın keyifli ve eğlenceli zaman geçirmelerini sağlayacağız.

PET HABER

                      

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

4 × three =

Yeniler

Köşe Yazıları