PETZOO Antalya -Bu fuar Antalya’da ilk

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp
PETZOO Antalya -Bu fuar Antalya'da ilk

PETZOO Antalya 2020

Değerli Sektör Temsilcimiz;

Hızla gelişen evcil hayvan ürünleri pazarında Türk Pet Sektörü’nün uluslararası platformlarda temsil edilmesini Ulusal Fuarcılık olarak sağlamaya çalıştık, çalışıyoruz.
PETZOO Fuarı olarak birçok ülke ile iş birliği yaptık. 3 kıtada birçok ülke ile karşılıklı iş birliği anlaşmaları ve satış acenteliği gerçekleştirdik.

2014’ten bugüne yabancı fuar organizasyonlarının katılımcısı ve takipçisi olarak hedef pazarın beklentisinin üzerinde faydalar edinmelerini kendimize amaç bildik. İstanbul’da gerçekleştirdiğimiz fuar organizasyonları sonrası, bölge organizasyonlarına yönelerek sektörün gelişen veya geliştirilmesi gereken iç pazarları hedef alınmış ve bu doğrultuda organizasyon planlaması yapılarak 2017 – 2018 yıllarında Ankara’da ilk kez Evcil Hayvan Ürünleri Fuarı tarafımızca düzenlenmiştir. 10 milyon 552 bin 942 kişi ile nüfus yoğunluğunun en fazla olduğu 3. bölge olan Akdeniz Bölgesi’nde artan mağaza ve klinik sayısı göz önünde bulundurularak, Antalya’da Evcil Hayvan Ürünleri Fuarı’nı yine ilk kez
Ulusal Fuarcılık olarak biz düzenliyoruz. Sektörün bölgede canlanmasını, mağaza ve klinik sahiplerinin yeni firmalar ile tanışmasını, evcil hayvan sahiplerinin yeni ürünleri tanımasını, evcil hayvan yarışmaları ve şovları ile sosyalleşmesini hedefliyoruz.

PETZOO Antalya ’da Neler Yapacağız?

3.500 m2 ticari salon – 2.000 m2 kapalı etkinlik alanı, 4.000 m2 açık alan ile Antalya Expo Fuar Alanı PETZOO Antalya’ya ev sahipliği yapacak. Fuar alanı içerisinde bulunan birçok aktivite alanı ziyaretçilerin kullanımına açık olacaktır. Fuar organizasyonunu bölge şartlarına uygun olacak şekilde planlayıp açılış ve kapanış saatlerinde farklılık yapacağız. Fuar sonrası açık alanda bulunan aktivite alanımızda ayrıca etkinlikler (Dj performansı, mini konser ve köpekli gösteriler) planlıyoruz.

Fuarda Köpek Irkları Federasyonumuza ve Kedi Irkları Federasyonumuza yer vereceğiz. Ayrıca yine sektörün spesifik mesleklerine yönelik etkinlik ve yarışmalar için alan ayıracağız. Gelecek yıllarda Antalya’yı Evcil Hayvan Konusunda yapılan büyük yarışmaların ev sahipliğine hazırlayacağımızı şimdiden ifade etmek isterim.
Ulusal Fuarcılık ekibi olarak bugüne kadar evcil hayvan sektöründe gerçekleştirdiğimiz organizasyonların tecrübesi ile ilk kez gerçekleşecek olan PETZOO Antalya’nın sektörün yararına olacağına eminiz. Bugüne kadar çalışmalarımıza destek olan tüm sektör temsilcilerine teşekkür ederiz.

Ulusal Fuarcılık Genel Müdürü
Selçuk ÇETİN

Fuarın internet sitesine buradan ulaşabilirsiniz: www.petfuari.com/antalya/

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

eleven − three =

Yeniler

Köşe Yazıları