PETZOO EURASIA 2023’TE KAPILARINI AÇACAK

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Avrasya Bölgesi’nin en büyük pet fuarı PETZOO Eurasia 12-15 Ekim 2023’te kapılarını açıyor.

9. Uluslararası Evcil Hayvan Ürün Malzeme ve Aksesuar Tedarikçileri Fuarı PETZOO Eurasia 12-15 Ekim’de İstanbul Fuar Merkezi’nde 9,10 ve 11 salonlarda gerçekleşecek. 2 yılda bir düzenlenen fuarda evcil hayvanlara dair her türlü ürün ve hizmete ulaşmak mümkün. Yerli ve yabancı yüzlerce firma ve binlerce marka bu fuarda ürünlerini ve hizmetlerini anlatıyor.

KATILIMCILARIN HEDEFİ İHRACAT
PETZOO Eurasia 2012’den beri sektörün büyümesine ve firmaların ihracatlarını arttırmalarına destek oluyor. Bugüne kadar 5 kıtada 100’den fazla ülkeye 850’den fazla katılımcıya ve 250 bine yakın ziyaretçiye ulaşan PETZOO Fuarları uluslararası iş birlikleriyle tanıtımlarına devam ediyor. 25’ten fazla uluslararası fuar organizasyonu ve yayın ile gerçekleştirdiği çalışmalarla 5 kıtada fuarların tanıtımını yapıyor.

PETZOO Eurasia Fuarı katılımcılarının ana hedefi ihracat paylarını arttırmak. Dünyanın pek çok ülkesinden gelen profesyonel ziyaretçilerin ve satın almacıların PETZOO Eurasia B2B alanında Türk firmaları ile buluşmasını sağlıyor. Fuar bu kapsamda 2021 yılında T.C. Ekonomi Bakanlığı tarafından destek aldı. 2023 yılında da destek kapsamına alınması bekleniyor. Fuar ayrıca KOSGEB tarafından da destekleniyor.

SEKTÖRÜN BULUŞMA NOKTASI
Türk Pet Sektörü son yıllarda dış pazarlarda ki gücünü arttırarak 80 ülkeye ihracat yapmaya başladı. İç Pazar büyüklüğü ise kısa sürede yüzde 200 büyüme gösterdi.

PETZOO Eurasia Türk Pet Sektörü’nün buluşma noktası haline geldi. Firmalar ürünlerini sergilerken diğer firmaların da ürünlerini tanıyor ve kendilerini geliştirmeye devam ediyor. Firmalar artık Ar-Ge’ye daha fazla yatırım yapıyor ve ürünlerini dünya standartlarının da üstüne çıkarıyor.

Yeni firmaların ürünlerini tanıtması için fuar büyük bir avantaj sağlıyor. Fuar, hem yurt içi hem de yurt dışı alıcılara tek bir noktadan ulaşma kolaylığı sağlıyor.

FUARA KATILIM BAŞLADI
12-15 Ekim 2023’te gerçekleşecek fuar için çalışmalar hız kazandı. Fuara katılımlar Eylül ayı itibarıyla başlamış durumda. Türkiye’nin önde gelen üretici firmalarının yanı sıra yeni üreticiler ve yabancı katılımcılar fuarda yerini almaya başladı.

Kaynak: agronewsturkey.com

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

20 − six =

Yeniler

Köşe Yazıları