Ulusal Fuarcılık Etkinlik Direktörü Orhan ARDA; ”4 Yıl Sonra Yeniden Ankara”

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

4 YIL SONRA YENİDEN ANKARA!

2017 ve 2018 yıllarında gerçekleştirilen Petzoo Ankara fuarlarının 3.sü, 4 yıl aradan sonra 2022 yılında gerçekleşti. Ana Sponsorluğunu Petfan’ın olduğu, COSponsorluğu Maya Family, EFT ve Adak’ın üstlendiği Petzoo Ankara 2022, 10.000’in üzerinde ziyaretçisiyle Anadolu’da evcil hayvan sektörünü buluşturdu.

Ulusal Fuarcılık olarak Ankara’da 3.sünü düzenlediğimiz Petzoo Ankara fuarımız 5 farklı yabancı ülke katılımcısı, 83 farklı standlı katılımcı firma ve 20’den fazla STK’nın katılımı ile 100’ü aşkın katılımcıyla 15 Eylül 2022 tarihinde gerçekleşti. Bu bakımdan Petzoo Ankara Anadolu’nun kalbi Türkiye’nin başkenti Ankara’da Evcil Hayvan Ürünleri ve Tedarikçileri’ni bir araya getiren gerçek bir ihtisas fuarı niteliği kazandı.

83 farklı firma dışında Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çankaya Belediyesi, Uluslararası Köpek Irkları Federasyonu, Avustralya Çoban Köpeği Irk Derneği, Jack Russell Terrier Irk ve Spor Derneği, Alabai Sevenler Derneği, Alman Çoban Köpeği Derneği, Türkiye Kanarya ve Kafes Kuşları Federasyonu, Süs Tavukları ve Bahçe Hayvanları Federasyonu Ankara Derneği, Ankara Akvaryumcular Esnaf Odası, Evcil Hayvan İş Adamları Derneği gibi STK’ların yanı sıra her yarım saatte bir yapılan Dog Dans, Koruma ve İtaat Cuma, Cumartesi, Pazar gerçekleştirilen Dog Show, Bahçe Hayvanları Yarışması ve Ödüllü Grooming Show ziyaretçilerini de sektöre doyurdu.

Ulusal Fuarcılığın Vizyonu; Çözüm Süreçlerine Katkı ve Kolaylık Sağlamak

Ulusal Fuarcılığın vizyonunda, Anadolu’daki üretici ve toptancıların hem iş birliği hem ticaret hem de bilinilirlik sorunlarını ortadan kaldırmak, Çözüm süreçlerine katkı ve kolaylık sağlamak amacıyla hayata geçirilen Petzoo Ankara Fuarı, 2022 yılında 3. kez bu amaçlara katkı sağladı.

2012 yılında İstanbul Feshane’de başlayan amatör ruhumuzu tutkumuzla birleştirdiğimiz, Evcil Hayvan Fuarı hikayemiz, banim yaşamım açısından çok şey ifade eden ve çok anlamlı bir süreç. Geçen her yıl artan bir ivmeyle üzerine koyduğumuz, İstanbul’da yapılan fuarımız olan Petzoo Eurasia, artık kendini Avrupa’da devler liginde konumlandırdı. Uluslararası bütün dev markaların, Avrasya bölgesi ve hatta Doğu Avrupa’daki lider fuarı olarak değerlendirdiği bir fuarı gerçekleştirmek ne benim ne de Ulusal Fuarcılık ekibi için yetecek bir başarı değil.

Şimdiki hedefimiz Petzoo Eurasia’yı dünyanın en büyük ve kaliteli ilk üç Evcil Hayvan Fuarı arasına sokmak.

İkincil hedefimiz ise ulusal çaptaki ve yeni sektöre giren evcil hayvan markaları için kaliteden taviz vermeyen ve Türkiye’nin her noktasına hitap eden, samimi çözüm odaklı amaca yönelik yerel fuarlarımızı hak ettikleri seviyeye getirmek.

Bu bakımdan Petzoo Ankara, Ulusal Fuarcılığın amaçlarının bir ürünü. Ankara’da başlayan, Antalya’da devam eden ve tekrar Ankara’ya dönen Anadolu fuarlarımız önümüzdeki yıllarda Türkiye’nin dört bir yanına ve değişik şehirlere yayılarak kümülatif fuarcılık anlayışının ne olduğunu piyasayı gerçekten anlayan organizatörlerle ne kadar muhteşem işler yapılabileceğini pet sektörüne kanıtlamaya devam edecek. Bu yolculukta bizi yalnız bırakmayan ve arkamızda değil tam yanımızda yürüyen sektör firmalarına, şahsım ve Ulusal Fuarcılık ekibi adına Teşekkür Ederim. İyi ki varsınız.

Ulusal Fuarcılık Etkinlik Direktörü; Orhan ARDA

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 × five =

Yeniler

Köşe Yazıları