Sponsorlu Reklamspot_imgspot_img

Sahibini ezilmekten kurtaran kahraman köpek

Tarih:

Metroda beklerken fenalık geçirip rayların arasına düşen görme engelli sahibini yatırarak ölümden kurtaran köpek  ABD’de günün kahramanı oldu.

New York kentindeki Manhattan metro istasyonunda meydana gelen olayda sahibinin sendelediğini ve bayılmak üzere olduğunu hisseden görme engelli sahibini ölümden kurtaran labrador cinsi köpekOrlando adlı 11 yaşındaki siyah Labrador cinsi köpek, düşmesini engellemeye çalıştı. Ancak 61 yaşındaki Williams ve köpeği bir anda kendilerini rayların üzerinde buldu. Görgü tanıklarının anlattığına göre Orlando sahibini rayların arasında uzandığı yerden kımıldatmadı ve hızla yaklaşan trenin çarpmasını engelledi. Tren üstlerinden geçtikten sonra durabildi. Williams ve köpeği olayı hafif sıyrıklarla atlattı.

Pet Haber Gazetesi
Pet Haber Gazetesihttps://petgazete.com
Pet Haber Gazetesi 2012 yılından itibaren pet sektörünün ilk ve tek profesyonel yayını olmuştur. O tarihten itibaren de dijital ortamda değerli okuyuculara ulaşabilmek adına petgazete.com adresinden yayına başlamıştır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş:

E-Bülten

spot_imgspot_img

Popüler

İlginizi Çekebilir
İlgili Haberler

Peugeot’dan Patili Dostlara Özel Yenilik: E-5008 Dog Edition Concept Tanıtıldı

Fransız otomotiv üreticisi Peugeot, Stellantis Design Studio iş birliğiyle...

L’Oréal Türkiye’den İş Dünyasına Örnek Adım: “Evcil Hayvan Sahiplenme İzni”

L'Oréal Türkiye, çalışan odaklı ve kapsayıcı insan kaynakları politikalarına...

ADM Araştırması: Evcil Hayvan Sağlığı ve Uzun Yaşam Uzmanlığına Küresel İlgi Artıyor

Beslenme ve içerik çözümleri devi ADM tarafından yayımlanan yeni...