SOKAK HAYVANLARI…

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

 

Sokak hayvanları graffiti etkini Büyükşehir Belediyesi, “Evcil Hayvanların Evi Sokaklar Değildir” temalı ‘graffiti’ etkinliği düzenleyecek. Türk ve Alman sanatçılar Sahipsiz Hayvan Geçici Bakım evi’nin duvarlarını grafiti sanatıyla süsleyecek. Etkinlik boyunca vatandaşlara köpek gezdirme eğitimi de verilecek Büyükşehir Belediyesi Sağlık işleri Dairesi BaşkanlığıVeteriner İşleri Şube Müdürlüğü tarafından 13-20 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek grafiti etkinliği, Hayvanat Bahçesi içerisindeki Sahipsiz Hayvan Geçici Bakım evinde yapılacak. Alman ve Türk graffiti sanatçıların katılımıyla gerçekleşecek etkinlikle, sokak hayvanlarına yönelik farkıdalık yaratmak amaçlanıyor.
VATANDAŞLARA EĞİTİM 1 hafta sürecek etkinlik boyunca, Almanya Stuttgart merkezli Care-4-Life E.V. Hayvanları Koruma Derneği aracılığıyla bakım evinde barındırılan hayvanlar özel eğitimden geçirilecek. Bu çalışmaya ek olarak, Dog Connection Köpek Okulu işbirliği ile etkinliğe katılan vatandaşlara “Köpek Gezdirme” eğitimi verilecek. Eğitimi başarı ile tamamlayan katılımcılara başarı belgesi sunulacaktır.
SON BAŞVURU 7 ŞUBAT Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan eğitim programına katılmak isteyen 18- 35 yaşlan arasındaki katılımcıların yarın 16.00′ ya kadar veteriner@antalya.bel.tr adresine kişisel ve iletişim bilgilerini belirterek müracaat etmeleri gerekiyor. Yetkililer eğitime katılacak olan kişi sayısının 30 ile sınırlı olduğunu ifade etti.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

four × 3 =

Yeniler

Köşe Yazıları