Zen terapisiyle huzur buluyorlar…

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

'Actuel Dogs' - Luxury Dogs Hotel Visitİstanbul Yeşilköy’deki Zen Pet Otel, farklı sektörlerde çalıştıktan sonra köpeklerle daha fazla vakit geçirebilmek adına, bu işi yapmaya başlayan hayvan sever bir ekip tarafından kurulmuş. Otelin geniş odaları, köpeklerin gün boyunca özgür kalmaları, geniş oyun alanları, aktiviteler, güvenli bahçesi ve sıcak atmosferi dikkat çekiyor. 

Bulunduğunuz yerden, online kamera sistemiyle küçük dostunuzu izleyebilirsiniz. Uyuyacakları alanda yalıtımlı, geniş ve hijyenik konaklama odaları, rahat ve antialerjik trambolin yataklar, taze içme suyu ve Zen terapisi için huzurlu bir müzik yayını bulunuyor. Üç katlı bahçeli bir villa olan otelde, köpekler iki katta ve bahçede özgürce dolaşabiliyor. Kediler için ise en üst kattaki odalarda ve dışarıda, kendilerini rahat hissetmeleri için bir evin salonuna benzer şekilde dizayn edilmiş oyun alanı mevcut. Konaklama ücreti köpek 50 TL, kedi ise 35 TL. 

Tel: (0212) 662 30 62 24 saat boyunca izleyebilirsiniz Beykoz Mahmut Şevket Paşa Köyü’nde ki Patiköy Kedi ve Köpek Oteli, hayvan dostu Seda Çınar Yalhı tarafından kurulmuş. Beş yıl insan kaynakları uzmanı olarak görev yapan Yalhı, dil eğitimi için ABD’ye gittiğinde, oradaki hayvan sevgisi ve gösterilen saygı dikkatini çekmiş. 
Türkiye’ye dönünce de Patiköy’ü hizmete açmış. Yalhı, pansiyonda kalan köpeklerle birebir ilgileniyor. Orman kenarında iki dönümlük bir arazi üzerine kurulan otelde birbiriyle anlaşabilen köpekler, rahatça oynayabilsinler diye üç bölüme ayrılmış. 
Misafir köpekler, dışarıda gözetmen eşliğinde oyun oynayarak vakit geçiriyor.

Kediler de bir odanın içinde serbest dolaşabiliyor. 24 saat kayıt yapan kameralar da var ve en az bir personel daima otelde bulunuyor. Kediler için konaklama ücreti 30 TL, köpekler için 50 TL. Mamaları ve kedi kumunu sahipleri götürüyor. Tel: (0216) 319 52 59

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

five × one =

Yeniler

Köşe Yazıları