Evcil Hayvanlar Parkı…

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

evcil hayvan parkıPursaklar Belediyesi Evcil Hayvanlar Parkı çeşit çeşit hayvanı bünyesinde barındırarak ilçe sakinlerinin en çok uğradığı yerlerden biri oldu. Canlı hayvanların yanı sıra maketlerin de konduğu parka ilgi büyük.

Pursaklar Yavuz Bulvarı üzerinde bulunan Evcil Hayvanlar Parkı, hem yeşilliği ile hem de içindeki evcil hayvanlarla Pursaklar’a ayrı bir hava katıyor. Gümüş, Limon, Altın Hatuni Sülünler’den Tavus Kuşuna, Hint Bülbülü’nden Hünkari’ye, sincaptan ördeğe kadar çok sayıda evcil hayvan burada yer alıyor.

Geniş bir park içinde yerleştirilen evcil hayvanlar, bulvar üzerinde yer alması nedeniyle de insanların dikkatini çekiyor, içerisinde havuz, fıskiyeler, banklar, kamelyalar, çok sayıda ağaç ve yeşili ile göz dolduran Evcil Hayvanlar Parkı’na büyükbaş hayvan maketleri de kondu.
Park, 20’nin üzerinde farklı hayvana ev sahipliği yapıyor.
Gümüş, Limon, Altın Hatuni Sülünler, Hint Bülbülü, Tavus Kuşu, Papağan, Sincap, Tavşan, Ördek, Hindi gibi çok sayıda evcil hayvan burada ziyaretçilerini bekliyor. Havaların ısınmasını fırsat bilen Pursaklarlılar Evcil Hayvanlar Parkı’na akın ediyor.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

ten − one =

Yeniler

Köşe Yazıları