GEDİK İTHALAT – Murat NARSAP

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Henüz 2012 yılının başlarında faaliyete geçmiş olan ithalat firmamız, Türkiye petshop piyasası ve tedarik/ toptan canlı işi yapan kuruşların yoğun ilgi ve güvenleriyle sektörün ilk sıralarına doğru hızla yükselmeye başlamıştır.

Her hafta düzenli olarak pet sektörüne katkı sağladığımız türler Muhabbet Kuşu ve Türleri (Jumbo, Show, Tepeli),Finches Türleri (mutasyon türleri), Kanarya (ırk kanaryaları, red faktör) Egzotik papağanlar (Ara, Amazon, Jako, Kakadu) olmakla beraber, bahçe-park kuşları ve canlılarını da tedarik etmekteyiz.

Amacımız bu sektörün daha profesyonel, daha kurumsal ve en önemlisi daha kazançlı bir hale getirmek adına kaliteli ve cazip çözümlerimizle bayilerimiz ve takipçilerimize hizmet vermektir.

Türkiye de canlı hayvan ticaretinin daha doğru, daha sağlıklı ve en önemlisi daha hassas yapılmasını sağlayabilmektir..Çünkü ticaretten, tüccarlıktan öte bu canlılar bizim evreni paylaştığımız diğer yaratılmışlardır. Bizim onları en iyi standartlarda sahiplenip korumamız ve gözetmemiz gerekmektedir.

Merkez ofisi Göztepe de bulunan firmamızın kuşhanesi ise Ataşehir dedir. Önümüzdeki beş yıllık planlarımız içinde bayilerimizle birlikte sektörün kalite standartlarını arttırmak ve gerçek anlamda bu işi önce hayvan sevgisi ile yapan bilinçli, yaptığı için sorumluluğunu bilen sektör çalışanları oluşturmaktır.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 × 2 =

Yeniler

Köşe Yazıları