İşte En Pahallı Evcil Hayvanlar

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp
bengal kedisi

bengal kedisiBengal kedisi
800 dolar-3 bin dolar arasında fiyatları değişiyor…

Bengal kedileri birbirinden oldukça farklı, özel cins olarak yetiştirilmiş, benekli türden evcil kediler olup, Habeş Amerikan Shorthair (kısa tüylü), Birmanya veya Mısır ‘Mau’ cinsi kedilerin Asya Leopar kedileri ile türetilmiş soyundan gelmektedir. Evcimen Bengal kedileri, Orta Asya’nın vahşi yörelerinde bulunan yabani, benekli Asya Panter kedisi soyunun günümüze kalan egzotik mirasıdır. Yabani soyunun emsalsiz örneği olarak özel şekilde yetiştirilmiş çok hoş, güzel ve sevecendirler ve adeta bir dost gibidirler. Uzun gövdeli ve adaleli türden kediler olduklarından dolayı dış görünüşleri bir hayli iridir. Ayrıca çok güçlü ve dayanıklıdırlar.

Tüysüz çin KöpeğiTüysüz Çin köpeği
Fiyatı: 4 bin dolar – 5 bin dolar

Oldukça barışçıl ve arkadaş canlısı yapıları vardır. Sıcak ve güneşli bir günde ciltleri güneş yanığı olabilirler. 10 yıl ile 12 yıl arasında ömür süresine sahip bu köpek türünün kökeni Afrika kıtasına dayanıyor, Türüne en az rastlanan köpek cinsidir.

 

Savannah KedisiSavannah kedisi
Fiyatı: 4 bin dolar – 10 bin dolar

Savannah kedileri, zeki, oldukça oyuncu, hareketli ve sosyal kedilerdir. Yumuşak ve nazik bir mizaçları vardır. Yoğun bir sevgi, ilgi, okşanmak ve öpücüklerden çok hoşlanır.

Sahibiyle, evdeki diğer evcil hayvanlarla ve çocuklarla iyi geçinen ve iletişim kurabilen savannah’ların en büyük özelliği suyu sevmeleridir. Gövdesi de uzun,ince yapılı ve esnek olan Savannah kedisinin kemik yapısı oldukça iyi gelişmiştir ve kaslı bir yapıya sahiptir. Boyun oldukça uzun, göğüs geniştir. Çene yapısı güçlüdür ve burun ile birlikte yüze vahşi bir görünüm kazandırır. Gözler orta büyüklükte oval ve badem şeklindedir. Göz renkleri zengin yeşil, sarı, altın, veya karamel kahve gibi tüm canlı renklerde olabilir.En pahalı kedi türüdür.

Amerikan PapağanıAmerika papağanı(Hyacinth Macaw)
Fiyatı: 6 bin 500 dolar – 12 bin dolar

Papağan türnün belki de en pahalı cinsi Amerika papağanlarıdır. Canlı mavi tüyleri bu kuşları değerli kılıyor. Kanatları açıldığında oldukça büyüyebiliyor.

Devam Edeceğiz…

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

15 − 10 =

Yeniler

Köşe Yazıları