Köpeğinize sevildiğini hissettirmenin yolları

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Köpeklerin sahip olabileceği en iyi yoldaşlar olduğuna şüphe yok. Sizi koşulsuz severler, sadıktırlar ve kalbinizi kırmazlar. Evcil köpeğinizin sizin için deli olduğunu söylemek yanlış olmaz. Kuyruk sallamalarından heyecanlı selamlamalara ve yatmadan önce sarılmaya kadar, köpeğiniz her gün size sevgi ve şefkat gösterir. Böylece o da karşılığında sizden sevgi, ilgi ve ilgi bekler.

Köpeğinize sevginizi göstermenin tek yolu ona hediye almak değildir, köpekler için sahipleriyle biraz zaman geçirmek onlar için en güzel hediyedir. Ayrıca, lezzetli bir mama da onları mutlu etmeye yetecektir.

Köpekler bazı karmaşık duyguları hissedemiyor olsa da emin olun sevgiyi hissediyorlar

Köpek parkına bir gezi yapın

Köpek parkına bir gezi yapın

 

Yakınlarda bir köpek parkı olacak kadar şanslıysanız, güzel bir günde köpeğinizle oraya gidin. Tasmasını bırakma, diğer köpeklerle oynama ve dışarıda vakit geçirme şansını sevecek. Ve arka bahçeniz bolca alan sağlarken, köpek parkı evcil hayvanınızın duyularını harekete geçirmek için yeni manzaralar ve kokular sunar.

Böylece köpekleriniz mutlu olur ve sevildiğini hissederler. Unutmayın, oyun zamanları itaati öğreteceğiniz anlar değil. Ona bu gezilerde daha az hayır demeyi deneyin ve daha çok aferin verin.
Keyif alacağı yerlere onu da götürün

Keyif alacağı yerlere onu da götürün

 

Köpek parkı, köpeğinizi götürmek için tek eğlenceli yer değildir. Evcil hayvanınız suyu seviyorsa, en yakın plaja veya göle yüzmeye gidebilirsiniz. Köpeğiniz daha çok yürüyüş yapan tipteyse, sırt çantanıza bağlayabilir ve yürüyüşe çıkabilirsiniz.
Köpeğinize nasıl masaj yapacağınızı öğrenin

Köpeğinize nasıl masaj yapacağınızı öğrenin

 

Kulağa biraz çılgınca gelse de köpeğiniz rahatlatıcı bir masajdan faydalanabilir. En iyi teknikleri öğrenmekle ilgileniyorsanız, köpeğinizle bir atölye çalışmasına katılın, eğitici çevrimiçi videoları izleyin veya konuyla ilgili mevcut bazı kitaplara bakın.
Köpeğinize en iyi yatağı alın

Köpeğinize en iyi yatağı alın

 

Evcil hayvanınızın tercihlerine bağlı olarak, bir beşik yatağını değiştirebilir, güzel bir yastık satın alabilir, rahat bir sandalye bulabilir veya kendi köpek yatağınızı yapabilirsiniz. Bazı köpekler uyumak için yumuşak yastıklara sahip olmayı severken, diğerleri kıvrılmak için eski bir sandalyeden başka bir şey istemez.

Onunla uyuyun

Onunla uyuyun

 

Köpekler sarılmaktan hoşlanmayabilir ama sarılmayı severler. Yakın temas, kendilerini güvende ve güvende hissetmelerini sağlar. Köpeğinizin sizinle uyumasına izin vermek, en savunmasız olduğunuz zaman olduğu için, güven ve sevginin nihai göstergesidir.

Kaynak : posta.com

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

sixteen − seven =

Yeniler

Köşe Yazıları