Pet Sektörü Kadın Girişimcilerle Büyümeye Devam Ediyor

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Firmanızın gelişim sürecinden biraz bahseder misiniz? Ne zaman kuruldu bugünkü faaliyetleri nelerdir?
2018’de eşimle birlikte pet shop sektöründe e-ticaret yapmaya başladık ve akabinde Gündoğan Ticaret’i kurduk. Pet sektörünün bu kadar içerisindeyken başta eşim olmak üzere tüm çevremin destekleri ile üretici olmaya karar verdik. Şu an da Gündoğan Ticaret olarak aktif üretim yapıyoruz. Bugünkü faaliyetlerimiz minik dostlarımızın konforu için
çalışmak, onlara daha ergonomik ürünler sunmak. Gelecek faaliyetlerimiz için hazırlıklı olun.

Ürettiğiniz ürünler nelerdir, bünyeniz de neler barındırıyorsunuz?

Üretime çok yeni başlamış olmamıza rağmen hali hazırda ürettiğimiz iki çeşit mama kabı ve piyasanın çok üzerinde standartlara sahip olan bir taşıma çantası var. Ancak gelecek planlarımız tabi ki ürün skalamızı arttırmak. Biz ekonomik kaygılardan ziyade minik dostlarımızın konforuna dikkat eden tasarımlarla karşınızdayız ve farklı ürünlerle karşınızda olmaya devam edeceğiz.

Pet sektöründe plastik konusunda üretim yapan tek kadın olarak sektör hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?

Pet sektörü çok büyük ve gelişmekte olan bir sektör. Bu büyüme ve gelişmenin daha güzel bir hal alması için kadın girişimcinin çoğalmasından yanayım. Bilirsiniz kadınlar ellerini attıkları her şeyi değiştirip güzelleştirir. Bu sektörü bir kadın girişimci olarak daha güzel yerlere taşıyacağıma inanıyorum. Ülkemizin ve sektörümüzün kadın girişimcilere ihtiyacı var.

İhracat planlarınızdan bahseder misiniz? Bu konuda neler yapıyorsunuz?

Tabii ki her girişimci gibi benim de hayalim dünyaya açılmak. İlk ihracatı birkaç gün içinde gerçekleştirdim ve hayallerime emin adımlarla ilerliyorum. Türkiye için üretmeye,
çalışmaya devam edeceğiz. Önce Rabbime, sonra ürünlerime ve kendime güveniyorum.

Üretimini planladığınız ürünler nelerdir?

Öncelikle üretimde bulunduğumuz taşıma çantasının ebatlarını çeşitlendirmek istiyorum. Ardından açık ve kapalı tuvalet yapmak istiyorum. Kısacası minik dostlarımızın kullanabileceği tüm ürünlerin üreticisi olarak ürün çeşitliliğini artırmak istiyoruz.

Gelecekte pet sektöründe sizi hangi konumda göreceğiz, planlarınız nelerdir?

Hedefim dile getirdiğim gibi küresel pazara açılmak. Bunun için de ürün çeşidini arttıracağız. Ancak önceliğim minik dostlarımız için daha ergonomik ve sağlıklı şeyler üretmekten geçiyor.

Son olarak okurlarımıza söylemek istedikleriniz nelerdir?

Bir kadın girişimci olarak inanılmaz zorluklar çektim bu günlere gelebilmek için ancak hiç vazgeçmedim ve şu an buradayım. Verebileceğim tavsiye, hayallerinizden asla vazgeçmeyin ve imkân bulduğunuz an emin adımlarla hayallerinize doğru koşun. Zor günlerimde yanımda olan başta eşim kardeşlerim ve aileme arkadaşlarıma teşekkür ederim.
Tabi ki sektördeki değerli abilerimize desteklerinden dolayı
teşekkür ederim.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

four × five =

Yeniler

Köşe Yazıları