Sn. Ömer KOCAMAN ile PETZOO Türkiye 2019 Fuarı ve yeni planları hakkında sohbet ettik

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Firmanızdan bahseder misiniz?

Kocaman Pet evcil hayvan ürünleri bünyesinde Doggie Cattie Delibon Purele ve Rohce markalarını bulunduran 15 yıldır sektöre hizmet etmiş ve etmeye devam edecek olan

sektörün içerisinden bir firmadır. Maceramıza ilk olarak köpek tasması üreticiliği ve Doggie kimliğimiz ile başlamamıza karşın yılların vermiş olduğu tecrübe ve karşılıklı güven sonucunda kozmetik ve gıda alanlarına da el atmış bulunmaktayız. Emin adımlarla gittiğimiz bu yolda halkımızın ve müşterilerimizin desteği ile beraber çok daha geniş alanlarda hizmet vermeyi umuyoruz. Bu süreci bize sağlatan en önemli faktörlerden birisi de şüphesiz müşteri ve son kullanıcı geri dönüşlerini çok ciddiye almamız ve gerekli inovasyondan hiçbir zaman çekinmememiz olmuştur ve oluşan her türlü problemde müşterimizin yanında ürünümüzün arkasında olmamız bize bu yolda temel oluşturmuştur.

Hangi evcil hayvanlar için ürünleriniz bulunuyor, ürünlerinizden biraz bahseder misiniz?

Şimdilik kedi ve köpek ürünleri bulunuyor portföyümüzde. Şimdilik diyorum çünkü kendimizi sınırlandırmıyoruz, yeri geldiğinde tüm evcil hayvanlar için tedarikçi olarak görebilirsiniz bizi.

Şu anda ürün yelpazemizi boyun, gezdirme, göğüs tasmaları otomatik uzatmalar, köpek eğitim malzemeleri, pet bakım kozmetik ürünleri çiğneme ürünleri ve ödül mamaları oluşturmaktadır.

Önümüzdeki süreçte ne gibi planlarınız var, yeni yatırımlar planlıyor musunuz?

Giderek büyüyen Türkiye pet sektörüne daha iyi hizmet verebilmek ve yurtdışı müşterileri için ülkemizi güzel temsil edebilmek adına bir büyüme planımız bulunmaktadır. Bunun yanında ürün grubu olarak bahsetmek gerekirse köpek ödül gruplarında çeşit arttırma çalışmalarımız hızla ilerliyor yakın zamanda Delibon grubunun içeriğinin oldukça tatmin edici seviyelere ulaştığını hep birlikte göreceğiz.

Son olarak yakın zamanda bir sürprizimiz olacak, farklı bir alanda evcil hayvanlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz.

PETZOO Türkiye 2019 fuarında hedeflerinize ne ölçüde ulaştınız?

Büyük ölçüde ulaştığımızı söyleyebilirim. Hedeflerimiz arasında yakın zamanda tamamlamış olduğumuz kurumsallaşma projemizin genel anlamda prömiyerini yapmak olsun, yeni b2b satış websitemiz www.kocamanpet.com ’un tanıtımı olsun, yeni oluşturduğumuz ve yenilediğimiz markalarımızın bilinilirliğini artırmak olsun ve tabi ki yeni çıkan

ürünlerimizin yurt içi ve yurt dışı pazarına tanıtımı olsun birçok anlamda tatmin edici oldu bizim için.

Fuarda müşterilerinize hangi olanakları sundunuz?

Yeni çıkan ürünlerimiz ürün gruplarımız hakkında ilk olarak bilgi sahibi olma ve sipariş verebilme ayrıcalığına ulaştı müşterilerimiz. B2B websitemizin açılışı şerefine güzel bir hediye çeki kampanyası yapmış olduk. Sektörel dayanışma ilkesi eşliğinde diğer firmalarla eşgüdümümüzü koruyarak müşterilere elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Zira biz onlar için varız.

PETZOO Türkiye 2019 fuarının sektöre ve firmanıza olan faydalarından biraz bahseder misiniz?

Petzoo fuarının uzun zamandır katılımcısı olarak söyleyebiliriz ki her geçen gün gelişiyor ve gelişmesine de devam ediyor. Hem katılımcı firmalar olarak hem de misafirler olarak her geçen sene bir öncekini geride bırakıyor. Sektöre yapıldığı zaman bir can kattığı tartışılmaz bir gerçek. Bunun yanında son zamanda ciddi miktarda artan yabancı katılımcı ve misafir oranı dikkatlerden kaçmıyor.

Yeni müşteriler kazanmamızda yardımcı oluyor. Müşteri gözünde de yeni ve potansiyel tedarikçiler bulma açısından oldukça iyi durumda ama tabi her zaman bir sonraki için çalışmaya hep birlikte devam edeceğiz.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

two + 16 =

Yeniler

Köşe Yazıları