Yenilikçi ve Dinamik Adımlarla İlerliyoruz

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Firmanızdan kısaca bahseder misiniz?

Bio PetActive 1998 yılından itibaren pet sektörüne hizmet veren ve ürün üreten Mar Kimya Veteriner Hizmetleri Tic. Ltd. Şti’ne kayıtlı markamızdır. Şirketimiz kurulduğu andan itibaren pet sahiplerinin karşılaşmış oldukları sorunları ele alarak; dostlarımızın yaşam süreçlerini sağlıklı ve kaliteli bir şekilde geçirmeleri için gerekli olan tıbbi olmayan ürünler, bakım ürünleri ve besin katkıları tasarlayıp üretmektedir. Şirket sektör tecrübesinin yanına yenilikçi düşünceye sahip, genç ve dinamik arkadaşlarını da ekibine ekleyerek yoluna devam etmektedir. Ar-Ge laboratuvarını sürekli geliştirmekte olup ürün yelpazemizde bulunan 100’ü aşkın ürünün artan yurtiçi ve yurtdışı talepleri karşılayarak 40’ın üzerinde ülkeye ihracatımızı gerçekleştirmekteyiz. Halen Ar-Ge’si devam eden yeni ürünleri de pazara kazandırmayı amaçlamakla birlikte markalarımızı dünya markası haline getirmek için ihracat çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Şirketimiz müşterilerinden almış olduğu olumlu geri dönüşlerin verdiği motivasyon ve kaliteden ödün vermeyen duruşu ile bugünkü gibi gelecekte de sektörün öncü firmalarından olmayı hedeflemektedir.

 

Ürün ve Markalarınızdan Bahseder misiniz?

Ürün yelpazemiz oldukça geniştir. Patili dostlarımızın yaşam süreçlerini sağlıklı ve kaliteli bir şekilde geçirmeleri için gerekli olan tıbbi olmayan ürünler, bakım ürünleri ve besin katkıları tasarlayıp üretmekteyiz. Mar Kimya Veteriner Hizmetleri Tic. Ltd. Şti’ne bağlı 3 markamız bulunmaktadır. Bio PetActive ağırlıklı olarak kedi, köpek ve kuş ürünlerini içeren markamızdır. Akvaryum balıkçılığı için gerekli ürünlerin üretimini yaptığımız DeepFix markamız bulunmakta. En güncel markamız olan Vetiquette’de ise Ar-Ge departmanında içerikleri özel olarak çalışılmış, geliştirilmiş ürünlerimizi müşterilerimize sunmuş bulunuyoruz.

 

Ülkemizde düzenlenen PetzooEurasia Fuarına Katılım sağladınız, fuarla ilgili görüşleriniz Nelerdir?

Ülkemizde ve yurtdışında gerçekleştirilen fuarlara katılımlarımıza özen gösteriyoruz. Her yıl yeni çalıştığımız ürünlerimizi müşterilerimize ve candostlarına tanıtmak için heyecanla hazırlanıyoruz. Bu yılki fuarımız, (PetzooEurasia,2023) tarafından kusursuz bir şekilde yönetilerek unutulmaz bir deneyime dönüştü. U.L.S.L Fuarcılık , sadece bir etkinlik düzenleme firması olmanın ötesine geçerek, her aşamada mükemmelliği yakalamak için elinden gelenin en iyisini yaptı. Etkileyici standlar, akıcı program yönetimi ve her detayın düşünüldüğü bir atmosfer; U.L.S.L Fuarcılık ‘nın profesyonellikte ne kadar ileri gittiğini gösteriyor. Fuar alanında yarattıkları etkileyici atmosfer, sadece ziyaretçileri çekmekle kalmayıp aynı zamanda şirketimizin marka imajını da güçlendirdi.

İleriye yönelik planlarınız nelerdir? Ne gibi yatırımlar yapmayı planlıyorsunuz?

Her geçen gün değişen ve gelişen bir dünyada, Biopetactive kendini sürekli olarak yenileyerek ve geliştirerek sektördeki öncü konumunu korumaya devam ediyor. Ar-Ge çalışmalarına verdiğimiz önemle, kendi alanımızda en iyisi olmanın kapılarını aralıyoruz.

Ar-Ge faaliyetleri, Bio PetActive’in misyonunun ayrılmaz bir parçası haline geldi.

Kendi alanımıza odaklanmak, Bio PetActive’in uzmanlık alanlarını belirleyerek enerjimizi bu alanlarda yoğunlaştırmamıza olanak tanıdı. Müşterilerimize daha iyi hizmet sunabilmek ve sektörde öne çıkabilmek adına, bu kararlılıkla çalışıyoruz. En iyisi olmak için gereken adımları atmaktan çekinmiyoruz. Kaliteden ödün vermeden, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, Bio PetActive sadece bir ürün tedarikçisi değil, aynı zamanda sektördeki standartları belirleyen bir öncü olarak tanınıyor. Geleceğe dönük hedeflerimize emin adımlarla ilerlerken, sektördeki liderliğimizi sürdürmeye kararlıyız. İnovasyon, uzmanlık ve müşteri memnuniyeti ilkesiyle şekillenen bu yolculuk, Bio PetActive hikayesini her geçen gün daha da güçlendiriyor.

 

Sizin okurlarımıza iletmek istedikleriniz var mı?

Hayatlarımızda bizlere eşlik eden can dostlarımızın ihtiyaçlarını onları önemseyerek ve ürün kalitesinden ödün vermeden hazırlıyoruz. Bu anlamda değerli pet sahibi dostlarımıza ürünlerimiz ile birlikte yolculuklarında yön göstermekten memnuniyet duyuyoruz. Bizlere duydukları güven ile bu değerli yolda uzun bir zaman daha hep beraber yürümek niyetindeyiz.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

four × 2 =

Yeniler

Köşe Yazıları