Anadolu OSB’den Doğal Yaşam Hakkı İçin Mücadele Ediyor

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

anadolu-osb-yonetim-kurulu-baskani-tuncay-8799478_x_4456_o

Anadolu Organize Sanayi Bölgesi sınırları içerisinde bulunan hayvanları koruma altına aldı.

Kuruluşundan itibaren canlı haklarına saygılı olan ve doğa ile uyumlu projelerini hayata geçiren Anadolu Organize Sanayi Bölgesi (Anadolu OSB), sınırları içerisinde bulunan hayvanları koruma altına aldı.
Anadolu OSB, bünyesinde yaşayan tüm hayvanların doğal yaşam sürelerini sağlıklı bir şekilde tamamlamaları için yeni uygulamalara gitti. Bölge’de sahipsiz ve başıboş hayvanlar için besleme üniteleri ve barınma yerleri yapılırken, bu hayvanların sağlık kontrolleri için ilgili Belediye ile düzenli işbirliği yapılıyor.
Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kutsi Tuncay, tüm canlıların eşit var olma hakkı olduğunu ifade ederek, her sanayi kuruluşunun Hayvan Hakları Evrensel Beyannamesi’ ni göz önünde bulundurması gerektiğini kaydetti.
anadolu osbC957ETuncay, “Biz canlı haklarının korunup, ileriye taşınmasını misyon edinen bir organize sanayi bölgesiyiz. Kuruluşumuzdan itibaren doğa uyumlu tasarımlar konusunda stratejik ve etkin yaklaşımlara sahibiz. Fabrikalardan önce bataklığa dönüşmüş Uyuz Gölü’ne yağmur suları ile can vererek, gölet haline getirdik ve bu göleti 7500’den fazla ağaçla çevreleyerek koruma altına aldık. Diğer bir yandan yaban hayatına duyduğumuz saygıdan dolayı Bölge’de kontrol dışı avcılığı yasakladık. Şimdide Bölge’de çok sayıda bulunan sahipsiz ve başıboş hayvan için besleme üniteleri ve barınma yerleri kurduk” diye konuştu.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

twenty − 15 =

Yeniler

Köşe Yazıları