”Evcil hayvanlar içinde gerekli yerlerimiz hazır”

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

 

‘Manisa turizminde değişim şart’

Uzakdoğu’daki turistik tesislerde yıllarca görev yaptıktan sonra Manisa’ya dönen ve Spilos Hotel Genel Müdürlüğü görevini üstlenen Muratcan Sakarya, kentin turizm dinamiklerinin harekete geçirilmesi gerektiğini söyledi

Manisa’nın İzmir’in gölgesinden kurtulması ve günübirlik uğrak yeri olmaktan çıkarılması gerektiğini dile getiren Sakarya, konaklama sürelerini artırmak ve bir gelenin bir daha gelmesini sağlayacak çalışmalar yapacaklarını, bunun için de özellikle yerel yönetimlerle işbirliğine gideceklerini açıkladı. Yurtdışında edindiği tecrübeleri Spilos Otel’e taşıyacağını kaydeden Sakarya, “Manisa’da turizmin canlanması için hep birlikte hareket etmemiz lazım. Kayıp ülke Atlantis’in, ünlü kral Tantalos’un tahtının yer aldığı, antik çağın değerlerini bünyesinde saklayan tanrılar dağı Spil’in güzelliklerinin yanı sıra Osmanlı imparatorluğunun yükselme dönemlerini yaşatan güçlü padişahların yetiştiği bu şehri, turizmde özlenen yere getirmeliyiz” dedi.

SAĞLIKLI YAŞAM MERKEZİ

Yılkı Atları’na ev sahipliği yapan Spil Dağı’nın eteklerinde orman içinde kurulu Spilos Otel’in konuklarına doğayla barışık bir yaşam sunduğunu ifade eden Sakarya, “İzmir’e 30 dakika, Manisa merkeze 5 dakika uzaklıkta bulunan Spilos, 45 delüks, 3 standart 48 odasıyla çam ormanlarının ortasında huzur ve sakinlik sunuyor. Hafta sonu iyi bir tatil geçirmek isteyen müşteriler, otelimize evcil hayvanlarını da getirebilir. Evcil hayvanlar içinde gerekli yerlerimiz hazır” diye konuştu. Sakarya, Spilos Otel’in konuklarına sunulan yöre mutfağının en özel ürünlerinin yer aldığı zengin kahvaltısı, konforlu odaları, yüzme havuzu ve orman içinde yer alan Mesir Restoranı’nda Manisa kebabı ve köftesi, yaprak kebabı, çöp şiş gibi özel lezzetlere ev sahipliği yaptığını, davet ve organizasyonların yanında kır düğünleri için de vazgeçilmez bir ortam sunduğunu kaydetti ve “Spilos’un müşterileri için sağlıklı yaşam imkanları sunuyor” dedi.

Yeni Asır

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

four × 5 =

Yeniler

Köşe Yazıları