Yaşasın kedi övmecilik!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

kedi övmecilikHangimiz kendimizi kaptırmadık maceracı kedi videolarına? Hangimiz dayanamayıp yemeğini paylaşmadı onlarla? Hangimiz sevmedi bitmeyen enerjilerini, uzun bıyıklarını, komikliklerini, şaşkınlıklarını ve mağrur hallerini?

İtiraf edelim kalplerimizin bir yanı kedilerden yana. Bu sayı kedi övelim istedik. Daha çok kedi, daha çok eğlence! Evde bekleyen bir kedisi olanlar bilir; okuldan gelmiş olsanız da, sabahın körü derse girmiş olsanız da kedi empati yapmaz. Oyun ister, enerjisini atmak ister, istediğini de söke söke alır.

O yüzden ince şerit halinde kestiğimiz yer bezini, toz bezini ya da eski t-shirt parçalarını iğne iplik ile tutturup içinden bir lastik geçirip evdeki her hangi bir uzun çubuğa geçirerek onun aklını alabilirsiniz. Hatta eski bir radyo anteni bulabilirseniz uzayıp kısalabilen bir çubuk ile oturduğunuz yerden onu eğlendirebilirsiniz.

“Daha fazla kedi!” diyenleri duyuyor; evde bir nefes daha olsun diye, canlı bitki ile kedili dozu artırıyoruz.

Evdeki pet şişeler ve bir CD kalemi ile harika saksılar yapabilirsiniz. Keserken küçük kulakçıklar bırakmayı unutmayın. Bir de içini beyaz yağlı boya ile boyarsanız üzerine çizdiğiniz kedi daha net görünür. Tek dikkat etmeniz gereken; kedinizin bir saksıya aşık olması ihtimali…

Hürriyet

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 + 16 =

Yeniler

Köşe Yazıları