Husse

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Neden Husse?

Gerçekte bu sorunun bir çok cevabı bulunmakta fakat hepsinin birleştiği bir tek cevap verebiliriz; “Çünkü Husse Bilgi,Kalite ve Hizmet’nin yanındadır.” Çeyrek asırdır, dünyanın dört bir yanında müşterilerinin memnuniyeti bu cevabı doğrular niteliktedir.

Husse bilgi’nin yanındadır; “Çünkü ürünlerimiz, Pet dünyasındaki ihtiyaç ve trendlerden yola çıkarak ilgili en güncel bilimsel araştırmalara dayanarak yaratılmaktadır. Geçmiş yıllarda olduğu gibi bugünde global ölçekte evcil hayvan beslenmesi alanında geliştirilen ürünlerde, gerek içerikler, gerek formüller açısından, “sağlıklı yaşamı” destekleme konusunda öncü bir konuma sahiptir.”

Ürünlerimizi evcil hayvanlarınıza sunduğunuzda  elde edeceğiniz uzun dönemli pozitif etkiler kalite kavramını yeniden keşfetmenize yol açacaktır.”

Husse hizmet’in yanındadır. “Çünkü Husse müşteri memnuniyetini maksimize etmek amacıyla kendi özel “franchise”,bayilik sistemini geliştirmiştir. Evcil hayvan sahipleri, özel bir hizmet konseptiyle,kendi yaşadıkları bölgede “birebir” bağlantıda bulundukları bayileri aracılığı ile çok sevdikleri dostlarına ayrıcalıklı bir yaşam tarzı sunmaktadırlar. Birkaç ülkedeki müşterilerden gelen ortak toplu talepler doğrultusunda, konuyla ilgili  gerçekleşmiş en son gelişmeler ışığında yeni ürünler geliştirilebilmektedir.”

Hepsinden önemlisi Husse bir ailedir,bu ailenin dünya üzerinde 40’ın üzerinde ülkede fertleri bulunmaktadır. Bu fertler arası ortak en üst düzey başarı için her daim bir bilgi,tecrübe,uygulama  paylaşım düzeneği vardır.

 -Bir Husse Franchise’ı olmak ne anlama gelir?

      Husse franchise’ı olmak demek pet sektöründe ilkleri gerçekleştirmek demektir. Müşterileriniz sizlerden arzu ettikleri zaman, diledikleri ürünleri online olarak sipariş geçecekler ve siz onların adreslerine ürünleri taşıma ücreti olmaksızın tedarik edeceksiniz. Önemli bir farkınız olacak, siz bu hizmeti yaparken müşterinizi birebir tanıyacaksınız ve ondan gelebilecek evcil hayvan ile ilgili beslenme ve diğer soruları yanıtlayabilecek donanıma sahip olacaksınız. Aslında bir nevi onların evcil hayvanları konusunda her açıdan bir “VIP” danışmanı olcaksınız. Bu durumun gerçekleşmesi için sürekli bir eğitim programı içerisinde bulunacaksınız. Karşılaşacağınız her türlü zorluğu beraber yapacağımız ortak görüşmeler ve çözüm önerileri dahilinde aşacaksınız. Uluslarası ölçekte Husse ailesi içerisinde sürekli bir paylaşım gerçekleşecek; örneğin Polonya’da, Portekiz’de veya Fransa’da yaşanmış deneyimler sizlerle paylaşılacak ve işinizi geliştirmenizde yardımcı yan bir faktör olabilecektir.

Husse ailesi olarak her an desteğimiz olmasına rağmen, unutulmaması gereken bir nokta var; Husse bayisi başarısı için “taşın altına elini koymalıdır”, kendine ait bölgede müşterileri keşfetmek,onları kazanmak ve onlara devamında kaliteli hizmet sunmak durumundadır.

10 yıl sonrasında belki, kendi bölgenizde pet sektörü adına bir ilki gerçekleştirmenin haklı gururunu yaşayacaksınız. Zorlu bir süreç,yoğun bir çalışma programı gerekiyor, fakat 25 yıllık bir uluslar arası marka deneyimi ve ağı hizmetinizde…Neden olmasın?

Sizi Husse ailesine katmak için sabırsızlanıyoruz….

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 × two =

Yeniler

Köşe Yazıları