‘Kazanmış pet’ anlamına gelen Winpet, Petzoo’da bir kez daha kazandı

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Winpet’in yaratıcısı, patent sahibi Vet.Hek. Emirhan Yaramancı ile Petzoo’da Winpet’i konuştuk.

winpet1

PETZOO DEĞERLENDİRMESİ: Fuardan beklentimiz öncelikle sektörün ileri gelenleriyle, büyük firmalarla tanışmaktı. Bu manada başarılı olduğumuzu düşünüyoruz. Winpet’in tanıtılması adına önemli bir adımdı, önemli bir fuardı.

MEMNUNİYET: Sektör temsilcileri ve özellikle sektörde yer etmiş büyük firmalarla, toptancılarla buluşma fırsatımız oldu. Bu manada memnunuz.

KATILIM: İlk katılıflımız. Ar-Ge firmasıyız, ürünümüz yeni çıktı. Şu anda bir tek ürünümüz var. Bu ilerleyen zamanda çeşitlenecek. Önümüzdeki yıllarda da fuara aynı şekilde katılmayı planlıyoruz.

WINPET NEDİR? ‘Kazanmış – zafer kazanan kedi – köpek’ diyoruz. Hem sahibi, hem de köpeğimiz kazanıyor.

WINPET KULLANIMI: Winpet ‘Elizabeth Yakalığı’na alternatif olarak elbise şeklindedir. Kumaştan tasarlanmış bir bandaj ve hastanın yaraya zarar vermesini önlüyor. İyileşme sürecinde hastanın konforunu artıran bir ürün. Elbise gibi taşıyor vücudunda; Elizabeth Yakalığı gibi rahatsız edici yöntemlerin olumsuzluklarını yaşamıyor. Çünkü ameliyat olan ya da yaralanan köpekler hem anestezinin hem de yaralarının sıkıntılarını yaşıyorlar. Bir de yaralarına ulaşmalarını engelleyen diğer aparatların sorunlarıyla karşılaşıyorlar. Biz en azından bu sorunlardan bir tanesini ekarte etmiş oluyoruz.

BACAKLARDA BİR SORUN OLURSA?
Winpet 7 parçalık bir koleksiyon. Bunun içinde bacak, pati aparatları, başlıkları, seyahat peti ve kuyruk aparatı da var. Ticarileşen ürünümüz 1. parçamız. Diğer ürünlerimizin Ar-Ge’si devam ediyor. Bunlar patisinde veya göğsünde sorun olduğu zaman modüler olarak gövde aparatına eklenecek. Prototiplerimiz hazır ama ticarileşmiş, piyasaya çıkmış bir ürünümüz yok. En geç 6 ay içerisinde onlar da tamamlanacak.

DÜNYA PATENT ENSTİTÜSÜ’NDEN PATENTLİ:  Yüzde 100 yerli bir üründür. Patent sahibi benim, marka sahibi benim. Winpet’in sadece Türkiye’de değil dünyada patenti var. Görüşmelerimizde yurt dışından isteyenler vardı. Şayet bu ürün yurt dışında olsaydı Dünya Patent Enstitüsü bize patent vermezdi. O yüzden yurt dışından talipleri var ürünün. Önü çok açık inşallah…

Ürünlerimiz çeşitlendikçe daha da itibarımız artacaktır, sektördeki yerimiz büyüyecektir. Ürünümüzü anlatmaya devam edeceğiz.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

sixteen − seven =

Yeniler

Köşe Yazıları