Kediniz için Sağlıklı Yaşam

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Husse kedi ürünlerinin, evcil hayvanınızın sağlığını koruyabilmesine olanak veren bir çok özelliği vardır. Örneğin göz sağlığını desteklemek amacıyla taurin ile zenginleştirilmiştir.Taurin kedilerin kendi başlarına üretemeyecekleri temel bir amino asittir. Körlüğün engellenmesine yardımcı olur ve sağlıklı bir kalp oluşumuna katkısı vardır. Ürünlerimiz aynı zamanda bağırsak kanallarında oluşan yün yumaklarını engellemeye yardım eden doğal lif içermektedirler.

Husse Exclusive Outdoor ve Exclusive Light Sensitive Skin mamalarının her biri Yucca +,Avize çiçeği özütü içermektedir.
Avize çiçeğinin sağlık açısından faydaları Yucca schidigera bitkisi dışkı kokusunu amonyak ve dışkı uçucularını bağlayarak azaltır. Bu doğal bitkinin aynı zamanda güçlü antioksidan özellikleri vardır ve bağışıklık sisteminin sürdürülmesini sağlar. Doğal saponinler bağırsak sağlığını iyileşti iyileştirirlerken, polifenoller eklem sağlını korurlar.

Yucca schidigera bitkisi steroidal saponinler içeren belirli sayıda biyolojik olarak aktif kimyasallar ve resveratrol gibi polifenoller içerir.
Avize çiçeğinin tıbbi etkilerinin çoğu saponin içeriğinden kaynaklanmaktadır. Bu fitosterollerin safrada kolesterola bağlandığı, vücuttan atılımını hızlandırdığı ve kandaki seviyesinin azaltılmasını sağladıkları gösterilmiştir. Bu eylem aynı zamanda avize çiçeğinin anti-parazitik eyleminle de ilgilidir. Saponinler, Giardia lamblia gibi protozoa hücre zarlarındaki kolesterola bağlanarak, hücre zarını hasara uğratırlar ve dolayısıyla, protozoan hücresi ölür. Avize çiçeği saponinlerinin aynı zamanda anti-bakteriyel özelliklerinin olduğu gösterilmiştir ve bağırsak sağlığını, bakterilerin büyümesini kontrol ederek destekleyebilir.
İçerdiği polifenoller antioksidan olduğundan dolayı serbest radikallerin dokuya hasar vermesini engeller.
(veya reaktif oksijen türlerinin) Bu durumda avize çiçeğinin eklem sağlığının korunmasındaki geleneksel kullanımı desteklenmektedir. Polifenoller aynı zamanda, iltihaba sebeb olan önemli bir bağışıklık sistemi kimyasal düzenleyicisi Nükleer Faktör kappa B’yi (NFkB) engellemektedirler. Antioksidan polifenol resveratrol kırmızı şarabın bir bileşiği olarak çoğu kesimlerce bilinmektedir ve içkinin kalp sağlığı (kardiovasküler sağlık) üzerine olan olumlu etkisindeki en büyük katkı payına sahip olduğu belirtilmektedir.

Sonuç olarak, avize çiceği özütü, vücudun normal metabolizmasının zehirli bir kimyasal yan ürünü olan amonyağa bağlanabilme özelliğine sahiptir. Bununla beraber amonyak mikroorganizmaların metabolizmasının da yan bir ürünüdür. Mikroorganizmaların metabolizmasının içinde insan bağırsağında yerleşen trilyonlarca bakteri ve diğer mikroplar vardır…
Gelin yukarıdaki özelliklere sahip Husse kedi mamalarının kendi bölgenizde franchise’ı olarak, ürünlerimizin kalitesini ve deneyimini müşterilerinize doğrudan siz yaşatın!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

8 + 19 =

Yeniler

Köşe Yazıları